ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ:

iliochori@gmail.com


16 Δεκ 2010

Κατάργηση Αστυνομικών Σταθμών στην περιοχή του Ζαγορίου.


Σύμφωνα με την  7001/2/1435-ξε από 26-11-2010 Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία δημοσιεύθηκε στο 1901/3-12-2010 ΦΕΚ τεύχος Β΄, καταργήθηκαν πάρα πολλοί Αστυνομικοί Σταθμοί σε όλη την Ελλάδα.
Ύστερα από την Απόφαση αυτή, στην περιοχή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων καταργούνται οι Αστυνομικοί Σταθμοί Γότιστας, Τύριας, Λογγάδων, Γραμμένου, Πεντολάκκου, Δωδώνης, Παρακαλάμου, Κεφαλόβρυσου, Πωγωνιανής, Κτισμάτων, Βήσσανης, Καστανής, Βροσίνας, Καλεντζίου, Χουλιαράδων, Καρυών, Τσεπέλοβου, Μολυβδοσκέπαστου, Αρίστης, Βοτονοσίου, Κεφαλοχωρίου και Αγίας Παρασκευής.
Δύο από τους Αστυνομικούς Σταθμούς που καταργούνται και συγκεκριμένα αυτοί της Αρίστης και του Τσεπέλοβου, βρίσκονται στην περιοχή του Ζαγορίου. Οι Σταθμοί αυτοί, εδώ και μερικά χρόνια, δεν ήταν στελεχωμένοι με αστυνομικό προσωπικό και στην ουσία είχαν πάψει να λειτουργούν σαν Υπηρεσίες.
Εκτός από τους δύο αυτούς Αστυν. Σταθμούς της περιοχής του Ζαγορίου, μεταξυ των καταργουμένων είναι και ο Αστυνομικός Σταθμός Καρυών, ο οποίος έχει έδρα στη Μεταμόρφωση Ιωαννίνων και υπάγεται διοικητικά στο Α. Τ. Κήπων Ζαγορίου.
 Με άλλη Απόφαση του κ. Αρχηγού της ΕΛ. ΑΣ., θα καθορισθεί σε ποιες αστυνομικές υπηρεσίες θα ανατεθεί η αρμοδιότητα αστυνόμευσης των περιοχών που αστυνόμευαν οι καταργηθείσες Υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου