ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ:

iliochori@gmail.com


6 Νοε 2011

Δύο έργα, σε Γιάννινα και Ζαγόρι εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ

Την ένταξη δύο ακόμη έργων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος» του Ε.Σ.Π.Α. υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.
Το πρώτο αφορά την «ανάπλαση του Πάρκου Παλαιού Δημαρχείου και Ανακατασκευή Παιδικής χαράς» με Φορέα υλοποίησης τον Δήμο Ιωαννιτών και το δεύτερο την «αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Ιτέας» Ζαγορίου με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Ηπείρου.
Αναλυτικά:
Ανάπλαση πάρκου Παλαιού Δημαρχείου και Ανακατασκευή Παιδικής χαράς

Το έργο ανάπλασης πάρκου Παλαιού Δημαρχείου και Ανακατασκευή Παιδικής χαράς, είναι προϋπολογισμού 814.871, 81 ευρώ. Το έργο αφορά την διαμόρφωση - ανάπλαση του πάρκου του παλαιού Δημαρχείου (Δημοτικού Ωδείου) που περιβάλλεται από τις οδούς Μπιζανίου, Θαρύπα και εισαγγελέως Σπύρου και την αναβάθμιση της λειτουργούσας παιδικής χαράς,  σε συνολική έκταση 3.450 μ2. Το έργο στοχεύει στην ενοποίηση της κεντρικής πλατείας με τον προς διαμόρφωση χώρο, την αποκατάσταση της κίνησης των πεζών από την Καλούτσιανη προς τη λεωφόρο Δωδώνης, την αποκατάσταση και χρήση του χώρου του πάρκου από τους πολίτες και την ριζική αναμόρφωση και λειτουργία της παιδικής χαράς. Η χρονική διάρκεια υλοποίησης του έργου είναι 27 μήνες.

Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Ιτέας
Το έργο «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμού Ιτέας» του Δήμου Ζαγορίου  έχει προϋπολογισμό 235.000 ευρώ.  Η  προτεινόμενη πράξη περιλαμβάνει την αντικατάσταση του παλαιού υφιστάμενου εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού Ιτέας του Δήμου Ζαγορίου (πρώην Ανατολικού Ζαγορίου), συνολικού μήκους 3,81χλμ.  Η χρονική διάρκεια υλοποίησης του έργου είναι 29 μήνες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου