ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ:

iliochori@gmail.com


14 Ιουν 2011

Τριήμερο στο Ηλιοχώρι


Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έδωσε την ευκαιρία σε μερικούς απόδημους Ηλιοχωρίτες να επισκεφθούν τον τόπο καταγωγής τους. Συγκεκριμένα, επισκέφτηκαν το Ηλιοχώρι οι Ιωάννης Δ. Τσούλης, Ιωάννης Ι. Τσούλης, Γρηγόρης Σιούρης και  Μαρία Σιούρη μετά του συζύγου της Άλκη και της κόρης τους Μερόπης, οι οποίοι με την παρουσία τους έδωσαν ένα ξεχωριστό τόνο και ζωντάνεψαν για λίγο το μικρό μας χωριό. Φαγητό, χορός και διασκέδαση στην ταβέρνα του χωριού ήταν αρκετά για να αλλάξουν την άχαρη καθημερινότητα. Αυτό το αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες που μας έστειλε ο χωριανός μας Ηλίας Παπανικολάου. 
Ελπίζουμε και οι ίδιοι να έμειναν ευχαριστημένοι από την παραμονή τους στο χωριό και να τα ξαναεπισκεφθούν σύντομα. Είναι πολύ σημαντικό να επισκέπτονται το χωριό μας οι απόδημοι Ντομπρινοβίτες. Νομίζω ότι τόσο το χωριό μας όσο και οι λιγοστοί μόνιμοι κάτοικοί του, έχουν την ανάγκη της παρουσίας των ξενιτεμένων συγχωριανών μας.    
 Εκτός από τις φωτογραφίες που μας έστειλε, ο Ηλίας Παπανικολάου εύχεται στον Ιωάννη Τσούλη, του οποίου η σύζυγος είναι έγκυος, να αποκτήσουν με το καλό ένα γερό παιδάκι.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου