ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ:

iliochori@gmail.com


23 Φεβ 2012

Η… ευχάριστη έκπληξη

Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος της Γ' Ερασιτεχνικής (α' όμιλος) είναι ο Πανζαγορισιακός. Η ομάδα, έχοντας πραγματοποιήσει μια πολύ καλή παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους, έφτασε στο σημείο να διεκδικεί ακόμη και την άνοδο, παρόλο που ο στόχος που τέθηκε εξ' αρχής ήταν μια καλύτερη –συγκριτικά με πέρυσι- πορεία.
Αυτό φυσικά είναι απόρροια της τεράστιας προσπάθειας που καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές, της συνέπειας της Διοίκησης, αλλά και της καλής δουλειάς που γίνεται από την τεχνική ηγεσία. Η ομάδα είναι συνέχεια του Θωμά Ράπτη –ήταν αυτός που έβαλε πέρυσι τα θεμέλια- και δίπλα του βρίσκονται οι Ηλίας Ράπτης και Γιάννης Βαζδέκης.
Πολύ θετικό, επίσης, είναι και το γεγονός πως ο κόσμος, βλέποντας την προσπάθεια που γίνεται από τη Διοίκηση και τους παίκτες, οι οποίοι θέλουν να κάνουν τον Πανζαγορισιακό μια μεγάλη δύναμη, άρχισε να δείχνει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες αυτής της ομάδας και αυτό αποδεικνύεται και από τις χορηγίες.
Ο Δήμος είναι αρωγός στις προσπάθειες του Πανζαγορισιακού, όπως και ο φίλαθλος κόσμος. Βέβαια η Διοίκηση περιμένει ακόμη μεγαλύτερο αγκάλιασμα από τους Ζαγορίσιους και από τους ποδοσφαιριστές που κατάγονται από την περιοχή.
Όσον αφορά στα μεταγραφικά, η Διοίκηση θέλοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ομάδα, προχώρησε στη απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τον αμυντικό από τα Καρδαμήτσια Αλέξανδρο Κώστα και τον Τάσο Καρβούνη από τις Ακαδημίες του ΠΑΣ.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο κ. Ράπτης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ηλία Κοντοδήμα και Αλέξανδρο Κώστα, οι οποίοι εκτίουν τις ποινές των τριών και δύο αγωνιστικών αντίστοιχα.
Έφη Μπιδέρη (από την εφημερίδα "ΣΟΥΤ")

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.sportsioannina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου