ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ:

iliochori@gmail.com


5 Αυγ 2011

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Φορέα της Βόρειας Πίνδου

Νέα μέλη απέκτησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου της Βόρειας Πίνδου έπειτα από την αναστολή λειτουργίας των ΔΣ που προέκυψε λόγω των αλλαγών που έφερε στα τοπικά όργανα ο «Καλλικράτης». Ειδικότερα, με απόφαση την οποία υπέγραψε στις 30 Ιουνίου ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Παπακωνστσντίνου τα νέα πρόσωπα στα Διοικητικά Συμβούλια του Φορέα είναι τα ακόλουθα:
-Τάσος Τσουμάνης, δασολόγος, αναπληρωτής προϊστάμενος της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, ως εκπρόσωπος της διοίκησης από την Ήπειρο (αντικαθιστά τον Ε. Σιούτα). Αναπληρώτρια ορίζεται η Αικατερίνη Θεμελή, δασολόγος στο Δασαρχείο Ιωαννίνων (αντικαθιστά τον Σπ. Γιώτη)
-Ιωάννης Τζατζάνης, δασολόγος της Διεύθυνσης Δασών Γρεβενών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, ως εκπρόσωπος της από τη Δυτ. Μακεδονία (αντικαθιστά τον Δημ. Δρίζη). Αναπληρωτής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Μητσόπουλος (δασολόγος της Διεύθυνσης Δασών Γρεβενών (αντικαθιστά τον Ι. Τζατζάνη).
-Αλέκος Καχριμάνης, περιφερειάρχης Ηπείρου, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ηπείρου με αναπληρωτή τον Γεώργιο Δασταμάνη, αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών σε αντικατάσταση του Δημοσθένη Κουπτσίδη.
-Νίκος Τσομπίκος, δήμαρχος Μετσόβου, ως εκπρόσωπος της ΤΕΔΚ νομού Ιωαννίνων σε αντικατάσταση του Γαβριήλ Παπαναστασίου με αντικαταστάτη τον Γαβριήλ Παπαναστασίου, δήμαρχο Ζαγορίου, σε αντικατάσταση του Λεωνίδα Τσουμάνη.
-Δημοσθένης Κουπτσίδης, Δήμαρχος Γρεβενών ως εκπρόσωπος του Δήμου Γρεβενών σε αντικατάσταση του Χρήστου Πέτρου. Αναπληρωτής του ορίστηκε ο Χρήστος Νασίκας Δημοτικός Σύμβουλος Γρεβενών.
Υπενθυμίαζεται πως στις 31 Μαρτίου με απόφαση της τότε υπουργού Περιβάλλοντος Τίνας Μπιρμπίλη ανεστάλη η λειτουργία όλων των ΔΣ των Φορέων Διαχείρισης των προστατευόμενων περιοχών μέχρις ότου οριστούν τα νέα μέλη των φορέων της αυτοδιοίκησης. Η αναστολή λειτουργίας των ΔΣ αφορούσε τον αποφασιστικό χαρακτήρα των συνεδριάσεων των συμβουλίων.

Γ.ΠΑΠ. από την Ενημέρωση

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: www.epirusonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου