ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ:

iliochori@gmail.com


9 Δεκ 2010

Οδοιπορικό στα Ζαγοροχώρια με τον φακό 188 φωτογράφων!!!

Ξεφυλίζοντας την  τοπική εφημερίδα των Ιωαννίνων "Ηπειρωτικός Αγών"  του Σαββάτου  4-12-2010  είδα  ότι, στο Ριζάρειο Χειροτεχνικό Κέντρο στο Μονοδέντρι, εξακολουθεί να λειτουργεί η έκθεση φωτογραφίας «Οδοιπορικό στα Ζαγοροχώρια με τον φακό του 188 φωτογράφων», η οποία διοργανώθηκε από το Ριζάρειο Ίδρυμα, σε συνεργασία με το περιοδικό «Φωτογράφος» της Καθημερινής.
Τον κορμό της έκθεσης αποτελούν τα έργα των βραβευμένων και διακριθέντων φωτογράφων (Α. Καλογερίδη, Β. Καρκατσέλη, Λ. Κωνσταντόπουλου, Χρ. Παπαφράγκου, Σ. Τσίκα, Π. Λασκαρέλη, Κ. Πετράκη κ.α.) οι οποίοι κατά την διάρκεια του προσωπικού τους οδοιπορικού στα Ζαγοροχώρια μαγεμένοι από τον απαράμιλλο φυσικό πλούτο και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, μεταφέρουν την μαγεία στην ψυχή του θεατή. Παράλληλα γίνεται ένα αφιέρωμα στο έργο του βετεράνου φωτογράφου Αγγ. Καλογερίδη.
Το Ριζάρειο Χειροτεχνικό Κέντρο βρίσκεται στην πλατεία του Μονοδενδρίου, στο Ζαγόρι του Ν. Ιωαννίνων και λειτουργεί καθημερινά από την 09.00΄ ώρα μέχρι την 16.00΄  Από πληροφορίες που πήρα, θα είναι κλειστό μόνο την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Σε περίπτωση λοιπόν που βρεθείτε αυτές τις ημέρες στο Μονοδέντρι, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την ενδιαφέρουσα αυτή έκθεση φωτογραφίας, η οποία θα λειτουργεί μέχρι το τέλος του χρόνου. Θα δείτε και θα γνωρίσετε το Ζαγόρι μέσα από το φακό 188 διαφορετικών φωτογράφων.

Σημείωση: Πληροφορίες για το περιεχόμενο της έκθεσης πήρα από τη σελίδα του Ριζαρείου Ιδρύματος www.rizarios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου