ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ:

iliochori@gmail.com


24 Ιουλ 2011

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο 1ος Μαραθώνιος ορεινού τρεξίματος στο Ζαγόρι

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο 1ος Μαραθώνιος ορεινού τρεξίματος στο Ζαγόρι με τη συμμετοχή 250 περίπου αθλητριών και αθλητών, όλων των ηλικιών αλλά και όλων των δυνατοτήτων. Οι αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα αλλά και από άλλα κράτη, που συμμετείχαν ήταν και υψηλού επιπέδου αλλά και απλοί περιπατητές με καλή φυσική κατάσταση. 
Πραγματοποιήθηκαν δύο διαδρομές εκ των οποίων η μία 42 χιλιομέτρων με αφετηρία το γεφύρι του Νούτσου ή Κόκκορου και η άλλη 10 χιλιομέτρων με αφετηρία το γεφύρι του Καπετάν Αρκούδα. 
Και οι δύο διαδρομές είχαν τερματισμό στο χωριό Καπέσοβο. Οι αθλητές που συμμετείχαν στη μεγάλη διαδρομή διέσχισαν τον Φαράγγι του Βίκου, ανέβηκαν στο Πάπιγκο, την Αστράκα, κατέβηκαν στη Μπελόη και το Βραδέτο και αφού διήλθαν από τη Σκάλα του Βραδέτου, τερμάτισαν στο Καπέσοβο.
Οι συμμετέχοντες και στις δύο διαδρομές απόλαυσαν τα απείρου φυσικού κάλους τοπία του Ζαγορίου και ήταν κατενθουσιασμένοι από τη συμμμετοχή τους στον αγώνα.
Πρόκειται για έναν αγώνα που σίγουρα θα καθιερωθεί ως αθλητικό γεγονός και τα επόμενα χρόνια θα έχει πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους εμπνευστές του Μαραθωνίου, στο Δήμο Ζαγορίου που τον διοργάνωσε αλλά και σε όσους συνετέλεσαν στην άψογη αυτή διοργάνωση.
Ακολουθούν φωτογραφίες με στιγμιότυπα και από τις δύο διαδρομές.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου