ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ:

iliochori@gmail.com


14 Ιουλ 2011

Ολοκληρώθηκε το 2o Εργαστήριο Κινηματογράφου στα Κάτω Πεδινά

Με μεγάλη επιτυχία και σε γιορτινή ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε το 2o Εργαστήριο Κινηματογράφου, που διοργανώθηκε και φέτος στα Κάτω Πεδινά, από την Πολιτιστική Εταιρία Ζαγορίου. Στην αυλή του παλαιού Παρθεναγωγείου και μπροστά σε πολυπληθές κοινό προβλήθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ οι έξι μικρού μήκους ταινίες, που ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν από τους μαθητές κατά τη διάρκεια του 9ήμερου Εργαστηρίου.
Λίγο νωρίτερα, ο Θάνος Αναστόπουλος, δεύτερος προσκεκλημένος σκηνοθέτης για τη φετινή διοργάνωση, είχε δώσει διάλεξη στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου με θέμα «Με ντοκυμαντερίστικη ματιά στη μυθοπλασία της ψηφιακής εποχής». Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη «Διόρθωση».  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός των άλλων και ο Δήμαρχος Ζαγορίου Γ. Παπαναστασίου, η Αντιδήμαρχος Ζαγορίου Αγγελική Αγγέλη και ο κ. Σπύρου. 

Εκκολαπτόμενοι κινηματογραφιστές, δάσκαλοι και θεατές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 3ο Εργαστήριο, τον Ιούλιο του 2012.

Η Πολιτιστική Εταιρία Ζαγορίου ευχαριστεί θερμά αυτούς που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του 2ου Εργαστηρίου Κινηματογράφου στα Κάτω Πεδινά.  Τους εθελοντές δασκάλους και σκηνοθέτες Γιώργο Μακρή, Κλεάνθη Δανόπουλο, Άκη Κερσανίδη, Χρύσα Τζελέπη, Θάνο Αναστόπουλο και Πέτρο Σεβαστίκογλου, καθώς και τους υποστηρικτές και χορηγούς Περιφέρεια Ηπείρου, Δήμος Ζαγορίου, Μ.Ε.Σ. Κάτω Πεδινών, Monopatia Resort, Zagori Suites, Ξενώνας  Πρίμουλα, Πύρρειον Hotel, Ξενώνας Ελευθερία, Alto jewellery, Compass Adventures, Καφενείο «Μεσοχώρι», Εστιατόριο «Τρίτοξο», Εστιατόριο «Το παλιό Αλώνι» και Αρχοντικό Κρανά. Ειδικότερα, ευχαριστεί τους Ελένη Βήρου,  Παντελή Κολόκα, Ντίνα Παπαναστασίου, Αγγελική Αγγέλη, Βασίλη Παπαρούνα, Γιάννη Αυλωνίτη και τον Βαγγέλη Ράτσικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου