ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ:

iliochori@gmail.com


20 Δεκ 2010

Χριστουγεννιάτικα δώρα που φέρνουν διπλή χαρά!

Αυτά τα Χριστούγεννα θέλετε να κάνετε ένα πρωτότυπο και εναλλακτικό δώρο χωρίς όμως να σπαταλήσετε μια περιουσία; Τα αυθεντικά προϊόντα της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF Ελλάς, φιλικά προς το περιβάλλον, διαχρονικά και συγχρόνως μοντέρνα, αποτελούν μία εναλλακτική πρόταση αγορών για μικρούς και μεγάλους, ενώ συγχρόνως ενισχύουν τις προσπάθειες του WWF Ελλάς για την προστασία του περιβάλλοντος.
Η συλλογή προϊόντων WWF περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ξύλινα παιχνίδια, παιδικά εκπαιδευτικά βιβλία και εκδόσεις, τσάντες και ομπρέλες, άλμπουμ και κορνίζες, t-shirts και καπέλα, χαρτοσχολικά, λούτρινα ζωάκια και ευχετήριες κάρτες. Μέσα από μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και μηνυμάτων τα προϊόντα WWF θα γίνουν η αγαπημένη επιλογή όσων επιμένουν στην ποιότητα, τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και τον πρωτότυπο σχεδιασμό. Με την επιλογή προϊόντων WWF, ο καταναλωτής στηρίζει έμπρακτα την οργάνωση, καθώς μέρος των χρημάτων από κάθε αγορά διατίθεται στο WWF Ελλάς για την ενίσχυση του έργου του.
Τα προϊόντα WWF μπορεί να τα βρει κανείς σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα: βιβλιοπωλεία, καταστήματα με είδη δώρων, supermarket, πολυκαταστήματα. Επίσης, μπορεί να τα προμηθευτεί από τα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης: Φιλελλήνων 26 στο Σύνταγμα, αλλά και στο Κέντρο Ενημέρωσης που βρίσκεται στο Μικρό Πάπιγκο, στο Ζαγόρι.
Υιοθετήστε ένα απειλούμενο είδος!
Θέλετε πάλι να χαρίσετε ένα δώρο εντελώς ξεχωριστό και συμβολικό, ας πούμε ένα ασυνήθιστο ζωάκι; Με μόλις 3€ το μήνα μπορείτε να επιλέξετε τη συμβολική υιοθεσία ενός απειλούμενου είδους που έχει ανάγκη από την προστασία μας: γιγάντιο πάντα, τίγρης, πολική αρκούδα, θαλάσσια χελώνα Caretta caretta, δελφίνι, κραυγαετός. Με αυτόν τον τρόπο, η/ο φίλη/φίλος που δέχεται το δώρο σας γίνεται υποστηρικτής του WWF Ελλάς για ένα έτος, λαμβάνει μια αφίσα-πιστοποιητικό του απειλούμενου είδους που επιλέξατε και το ημερολόγιο της οργάνωσης, καθώς επίσης τακτική ενημέρωση για τις παγκόσμιες προσπάθειες διάσωσης του είδους και τις δράσεις του WWF. Όσοι επιλέξουν να ενισχύσουν την οργάνωση με ποσό από €5 το μήνα, θα λάβουν επιπλέον ένα πανέμορφο λούτρινο μπρελόκ του WWF.
Διαλέξτε το δώρο σας

Περισσότερες πληροφορίες:
Δέσποινα Τζιάλλα, Υπεύθυνη Licensing, 210-3314893. d.tzialla@wwf.gr
Μαρίτα Παντέρη, Υπεύθυνη Τύπου, 210-3314893, 698 2471724, m.panteri@wwf.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ενδεικτικές τιμές προϊόντων:
  • Εκπαιδευτικά βιβλία & εκδόσεις: από 12,00€
  • Τσάντες από οργανικό βαμβάκι: από 3,90€
  • Άλμπουμ φωτογραφιών: από 15,00€
  • Ξύλινες κορνίζες: από 5,00€
  • T-shirts: από 10,00€
  • Καπέλα: από 6,00€
  • Κάρτες: από 1,80€
  • Ξύλινα παιχνίδια: από 10,90€ 

ΠΗΓΗ:  http://www.wwf.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου