ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ:

iliochori@gmail.com


20 Οκτ 2010

Ζαγοροχώρια: Εκεί που η φύση συναντά την παράδοση!

Αναζητώντας στο διαδίκτυο πληροφορίες για την περιοχή των Ζαγοροχωρίων, εντόπισα στη σελίδα www.in2life.gr ένα πολύ ενδιαφέρον δημοσίευμα με τον τίτλο "Ζαγοροχώρια: Εκεί που η φύση συναντά την παράδοση". Τα στοιχεία στο άρθρο αυτό, όπως διευκρινίζεται από την σελίδα που έχει δημοσιευθεί, είναι παλαιότερα των 360 ημερών, αλλά είναι πάντα επίκαιρα και ενδιαφέροντα, ειδικά για όσους σκέφτονται να επισκεφθούν την περιοχή μας.
Το δημοσίευμα αυτό ξεκινά ως εξής:  
"Σαράντα έξι πανέμορφα χωριά, σκαρφαλωμένα στα βουνά βορειοανατολικά των Ιωαννίνων, τα Ζαγοροχώρια μαγεύουν τον επισκέπτη, τόσο με τη μοναδική, φυσική ομορφιά τους όσο και με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική τους. Πλαισιωμένα από καταπράσινες βουνοπλαγιές, τρεχούμενα νερά, επιβλητικά φαράγγια και μαγευτικές λίμνες, αποτελούν ιδανικό προορισμό όλο το χρόνο.
Με έκταση χιλίων περίπου τετραγωνικών χιλιομέτρων, το Ζαγόρι χωρίζεται στο δυτικό, ανατολικό και κεντρικό τμήμα, καθένα με τα δικά του, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τη δική του ιστορία και, βέβαια, τα δικά του, μοναδικά χωριά. .............
Για να διαβάσετε την συνέχεια του δημοσιεύματος πατήστε  ε δ ώ


ΠΗΓΗ:  www.in2life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου