ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ:

iliochori@gmail.com


7 Μαρ 2011

Ο Βικογιατρός!

Στο Κουκούλι Ζαγορίου το καφενείο της πλατείας άνοιξε και πάλι με νέα διεύθυνση. Ο φίλος Νικόλαος Κοντοδήμος ξεκίνησε τις εργασίες του και σας περιμένει.




 Σήμερα δεν υπάρχουν "Βικογιατροί" αλλά επιστήμονες γιατροί. Ο μόνος "Βικογιατρός" είναι στο Κουκούλι και γιατρεύει, την διάθεση, την μοναξιά και την παρέα. Ευωδιαστά.... τσάϊ του βουνού, μέντα, φλαμούρι (τίλιο) με λίγο μέλι απαλύνουν την διάθεση του πελάτη. Τα φρεσκομαγειρεμένα ή της ώρας φαγητά, συνοδεία παραδοσιακών γλυκισμάτων κάνει τις παρέες να ξεχνιούνται. Τα οινοπνευματώδη ( οίνοι, τσίπουρο, ούζο ή και βαρύτερα ακόμη από εκείνα τα ξενόφερτα whisky κλπ) γιατρεύουν την μοναξιά. Και φυσικά, απαγορεύεται το κάπνισμα στο μικρό μαγαζί ως ορίζει η νέα νομοθεσία και που ο "Βικογιατρός" προειδοποιεί στο έμπα του καφενείου. 
 Τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες , είναι ανοικτός και περιμένει. Τώρα το χειμώνα και την άνοιξη , η ξυλόσομπα με την ζεστασιά της από την μια, η πολύ καλή διάθεση του Νίκου από την άλλη και οι ευωδιές της σύγχρονης διπλανής κουζίνας, σε κρατούν "δέσμιο" στην χαρά, στην ξεγνοιασιά, στην παρέα μας , στο Κουκούλι, στο Ζαγόρι μας.
Φίλε Νίκο, καλές δουλειές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου