ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ:

iliochori@gmail.com


16 Μαρ 2011

Σοβαρές ζημιές στο οδικό δίκτυο προς το Ηλιοχώρι και τα άλλα χωριά της περιοχής.

  Ο επαρχιακός δρόμος που οδηγεί από το Σκαμνέλι στο Ηλιοχώρι εγκυμονεί κινδύνους ατυχημάτων εξαιτίας σοβαρών φθορών σε πολλά σημεία του οδοστρώματος. 
Οι έντονες βροχοπτώσεις του φετινού χειμώνα καθώς και οι χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν, είχαν ως αποτέλεσμα, σε πολλά σημεία του οδοστρώματος, να  σημειωθούν κάποιες καθιζήσεις, καθώς το νερό ήταν αρκετό και διαβρώθηκε το έδαφος και παράλληλα να δημιουργηθούν πάρα πολλές λακκούβες, οι οποίες, με τον κυκλοφοριακό φόρτο, όλο και μεγαλώνουν. Η ίδια, αν όχι χειρότερη, κατάσταση επικρατεί και στο επαρχιακό δίκτυο που οδηγεί στα γειτονικά χωριά, το Βρυσοχώρι και τη Λάιστα.
Συντήρηση στο οδικό δίκτυο της περιοχής έχει να γίνει από το 2008 και κατά συνέπεια, οι αρμόδιες Υπηρεσίες, θα πρέπει να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, για να αποκατασταθούν, όσο το δυνατόν συντομότερα, οι ζημιές που έχουν σημειωθεί. Πολύ πρόσφατα, τα Ζαγοροχώρια, αναδείχθηκαν και πάλι σε έναν από τους αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς και σίγουρα η κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο θα δυσκολεύει την κίνηση των επισκεπτών και θα προκαλέσει αρνητικές εντυπώσεις για την περιοχή. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα για την σημερινή κατάσταση του οδοστρώματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου