ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ:

iliochori@gmail.com


7 Ιαν 2011

Τελειώνει πλέον και η περίοδος των εορτών.

Με τη χθεσινή τελετή του αγιασμού των υδάτων τελειώνει για όλους μας η περίοδος των εορτών και θα μας απασχολούν πλέον αποκλειστικά τα προβλήματα της σκληρής καθημερινότητας.
 Σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, αυτό που έδωσε μία ξεχωριστή πινελιά στην νυχτερινή όψη του χωριού μας ήταν και ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός της ταβέρνας με την επωνυμία "Οι Καταρράκτες" της Έφης Παπανικολάου, που βρίσκεται στη μικρή μας πλατεία. Οπωσδήποτε ήταν  σημαντικό τόσο για τους επισκέπτες του χωριού αλλά περισσότερο για τους λιγοστούς κατοίκους του, να αντικρύζουν αυτές τις ημέρες μία εικόνα τελείως διαφορετική από αυτή που αντικρύζουν κατά τη διάρκεια όλου του υπόλοιπου χρόνου.
Από αύριο όμως, τόσο η Έφη όσο κι εμείς οι υπόλοιποι, θα πρέπει να μαζέψουμε τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια μας, να τα βάλουμε στις αποθήκες μέχρι του χρόνου και να επανέλθουμε όπως είπαμε στη σκληρή καθημερινότητα. 
Να ευχηθούμε λοιπόν να είμαστε όλοι μας καλά, να έχουμε υγεία και να ξαναστολίσουμε με το καλό τα σπίτια μας και τα καταστήμα τον επόμενο Δεκέμβριο, για να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου