ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ:

iliochori@gmail.com


26 Ιαν 2011

Κοπή πίτας Πολιτιστικού Συλλόγου Βραδέτου.

Την Κυριακή, 23-1-2011, το βράδυ  κόπηκε η πίτα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βραδέτου στα Ιωάννινα, στο κέντρο "Κήπος", δίπλα από το Λύκειο Ελληνίδων. Παρέστησαν μέλη του συλλόγου και φίλοι. Πριν την κοπή της πίτας, ο πρόεδρος του συλλόγου Λάμπρος Αναγνωστόπουλος, είπε μερικά λόγια για τον σύλλογο και για τα σχέδια του μέλλοντος. Ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά. Το φλουρί της πίτας αντιστοιχούσε στο βιβλίο της Νεκταρίας Ζαγοριανάκου - Μακρυδήμα με τίτλο " Γνωριμία με το Ζαγόρι" από τις εκδόσεις ΕΦΥΡΑ.Το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι που είχε κοπεί για την εκκλησία  του χωριού. Ο επίτροπός της Κωνσταντίνος Καπρίτσιος ευχαρίστησε και πρόσφερε το βιβλίο στο σύλλογο.

Ο πρόεδρος του συλλόγου και τα μέλη του ΔΣ αποφάσισαν να γίνει κλήρωση μεταξύ των παρευρισκομένων και το βιβλίο το πήρε η Αρτεμισία Μπιζμπέλη.


Το βιβλίο της παραδώθηκε από την ταμία του συλλόγου (Γαλάτεια Γκοδίμη) και όλοι της ευχήθηκαν να είναι πάντα τυχερή!ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι πληροφορίες και οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα  http://vradeto1340.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου