ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ:

iliochori@gmail.com


24 Ιαν 2011

Το ξενοδοχείο ΜΑΧΑΛΑΣ στους Κήπους Ζαγορίου.

«Ο Μαχαλάς», που σημαίνει μικρή γειτονιά, είναι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα στους Κήπους του Κεντρικού Ζαγορίου. Είναι κτισμένο το 2005 και στα κτίριά του  κυριαρχούν η πέτρα και το ξύλο, με τη δύσκολη τεχνι­κή της ξερολιθιάς, σεβόμενο απόλυτα τη Ζαγορίσια αρ­χιτεκτονική και παράδοση. Αποτελείται από έντεκα ανε­ξάρτητα διαμερίσματα (οκτώ μονόχωρα των 40m2, δυο σουίτες των 40m2 και μια δίχωρη των 60m2), που μπο­ρούν να φιλοξενήσουν έως και 4 άτομα. Κάθε διαμέρι­σμα έχει το δικό του χαρακτήρα και διακόσμηση. Τα χειροποίητα Γιαννιώτικα φωτιστικά, τα πολύχρωμα Ζαγορίσια ταβάνια, τα βαριά περσικά χαλιά, τα παρα­δοσιακά ξύλινα και σιδερένια έπιπλα δουλεμένα στο χέρι, καθώς και πολλές αντίκες, δεμένα όλα προσε­κτικά μεταξύ τους, συνθέτουν ένα πολύ όμορφο περι­βάλλον για αξέχαστες διακοπές. Σε κάθε διαμέρισμα υπάρχει τζάκι (τα ξύλα δωρεάν), κουζίνα, ψυγείο, αυ­τόνομη θέρμανση, TV, NOVA, DVD, παντόφλες, σε­σουάρ, καλλυντικά, υδρομασάζ ή Jacuzzi.
 Η μονάδα, κτισμένη μέσα σε κήπο δύο στρεμμάτων και με τον μεγάλο υπαίθριο χώρο, είναι ιδανική για δεξιώσεις, γάμους κ.τ.λ. Στο κεντρικό σαλόνι σερβίρε­ται το πρωινό σε μπουφέ και το βράδυ δίπλα στο αναμμένο τζάκι ποτό. Σε ορισμένα διαμερίσματα υπάρ­χει πιθανότητα εξυπηρέτησης σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Η κεντρική θέση του οικισμού των Κήπων στην περιοχή δίνει την δυνατότητα εύκολης πρόσβασns σ' όλα τα χωριά του Ζαγορίου. Ο επισκέπτης μπορεί να κάνει στα περίχωρα πεζοπορία, ορειβασία και άλ­λες ορεινές δραστηριότητες. 
Στην Ταβέρνα της οικογέ­νειας «Στου Μιχάλη» (σήμα ποιότητας ελληνικής κουζί­νας) που λειτουργεί από το 1997, μπορείτε να απολαύσετε, παραδοσιακά φαγητά, από τα χέρια της Κας Αθηνάς, τις ξακουστές Ζαγορίσιες πίτες και καλομαγειρεμένο κυ­νήγι. Το ξενοδοχείο και η Ταβέρνα λειτουργούν όλο το χρόνο.  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε  στον υπεύθυνο της επιχείρησης κ. Μιχάλη Βλάχο τηλ. 2653071630 και 2653071976  ή στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου www.machalas.gr
Την τελευταία φορά που πήγα για φαγητό στην ταβέρνα του Μιχάλη, αφού φάγαμε, μας κέρασε το γλυκό. Ρεβανί και μήλο κρασάτο. Και τα δύο ήταν υπέροχα αλλά, εγώ προσωπικά, σας συνιστώ, σε περίπτωση που πάτε, να δοκιμάσετε το μήλο. Ήταν φανταστικό!!!!
Το διαφημιστικό φυλλάδιο του ξενοδοχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου