ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ:

iliochori@gmail.com


11 Ιαν 2011

Δεκάδες μικροί και μεγάλοι φίλοι του Ορειβατικού Συλλόγου στην κοπή πίτας.

Στροφή στη φύση και την άθληση κάνουν όλο και περισσότεροι νέοι Γιαννιώτες που αποφασίζουν να ασχοληθούν με την ορειβασία, όπως αυτό φάνηκε και κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων στο καταφύγιο Μιτσικελίου. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, δεκάδες μικρά και μεγάλα μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου ακολούθησαν την καθιερωμένη πεζοπορία μέχρι το καταφύγιο και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά. Το 2011 αναμένεται να είναι εξίσου πλούσιο σε δραστηριότητες, όπως και η περασμένη χρονιά. Σε αυτό θα συμβάλλουν και τα νέα μέλη που εντάσσονται στις νέες δραστηριότητες.  Την ικανοποίησή τους για τη συμμετοχή όλο και περισσότερων νέων εξέφρασαν ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Στέργιος Τέσιας και ο γραμματέας Άρης Μπαρτζώκας. Μάλιστα, ο κ. Μπατζώκας ανακοίνωσε την έναρξη μαθημάτων σκι από τον Ορειβατικό Σύλλογο για παιδιά δημοτικού σχολείου και γυμνασίου.
Γνωριμία με τη φύση
Η ενασχόληση όλο και περισσότερων νέων με την ορειβασία, σύμφωνα με τον κ. Μπαρτζώκα, οφείλεται τόσο στην ανάγκη των ανθρώπων να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και τον αγχώδη τρόπο ζωής, όσο και να γνωρίσουν την φύση.
Ο επί 40 χρόνια ορειβάτης κ. Τέσιας, κάλεσε τους Γιαννιώτες να ασχοληθούν με την ορειβασία και να γνωρίσουν μέσα από τις διαδρομές που έχουν διαμορφωθεί τις ομορφιές του Νομού.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΖΟΥ από την εφημερίδα "Ανεξάρτητος"

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:  http://www.epirusonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου