ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ:

iliochori@gmail.com


13 Νοε 2010

Μήνυμα A. Καχριμάνη για τις εκλογές.

Οι Ηπειρώτες την Κυριακή «σφραγίζουν» την απόφασή τους για την Αξιοβίωτη Ανάπτυξη τη Ηπείρου.
Την περασμένη Κυριακή οι Ηπειρώτες έστειλαν με την ψήφο τους σαφές μήνυμα: Ανέδειξαν με διαφορά πρώτη δύναμη την παράταξή μας, την «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη», επιδοκιμάζοντας:
- Το ήθος και το επίπεδο του προεκλογικού μας αγώνα
- Το έργο που  υπάρχει ως παρακαταθήκη για την επόμενη ημέρα
- Την προσήλωση και την εμπειρία μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
-  Τις λύσεις που προτείνουμε για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα
- Την στήριξη των ανθρώπων του μόχθου, της εργασίας, των κοινωνικά αδυνάτων
- Την πολιτική των ανοιχτών θυρών, προς όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες
- Το σεβασμό που επιδείξαμε στην προσωπικότητα και την ελεύθερη βούλησή τους.
Η συνολική πρόταση της παράταξής μας, η σχέση μας με τους πολίτες  έγινε ακόμη πιο δυνατή,  πιο πλατιά την εβδομάδα που μεσολάβησε. Κέρδισε παντού νέο έδαφος.
Το μήνυμα αυτό έρχεται από το ένα μέχρι το άλλο άκρο της Ηπείρου. Από τις πόλεις και τα χωριά. Από τους νέους και τους ηλικιωμένους. Από τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους. Από τους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους.
Σε λίγες ώρες οι Ηπειρώτες, επιλέγουν ενότητα. Απορρίπτουν τα  ψεύτικα διλήμματα,  τις παραπλανητικές μεταλλάξεις, τις διχαστικές πρακτικές. Επιλέγουν ανθρώπους που γνωρίζουν,  που μπορούν να δουλέψουν αποτελεσματικά, που είναι σε θέση να σηκώσουν το βάρος των νέων ευθυνών  και δρουν αυτοδιοικητικά. Επιλέγουν την πρόταση εκείνη που τους δίνει προοπτική και μέλλον. Επιλέγουν «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη».
Την Κυριακή, σφραγίζουμε την απόφαση που, ήδη, πήραμε και μαζί κερδίζουμε την τελική  μάχη για την Ήπειρο που μας αξίζει. Από αυτή δεν πρέπει να λείψει κανείς. Όσο μεγαλύτερη δύναμη μας δώσετε, τόσο περισσότερο ισχυρή θα είναι η Ήπειρος μας. Από τη Δευτέρα ενωμένοι αρχίζουμε την προσπάθεια για την ενιαία, ισόρροπα αναπτυγμένη, Αξιοβίωτη Ήπειρο.
ΠΗΓΗ:  www.epirusinfo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου