ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ:

iliochori@gmail.com


13 Νοε 2010

Μήνυμα Β. Αργύρη για τις εκλογές.

Ηπειρώτισσες και Ηπειρώτες,
Ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών έδωσε στους πολίτες την ευκαιρία να στείλουν τα μηνύματά τους στην Κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα. Τώρα, όμως, η επιλογή της 14ης Νοεμβρίου είναι διαφορετική. Ή θα γίνει αφετηρία να προχωρήσει η Ήπειρος. Μπροστά, στο δρόμο της Ανάπτυξης, της Εξέλιξης και της Ευημερίας ή θα συνεχίσει το δρόμο της συντήρησης, της απραξίας και της οπισθοδρόμησης.
Την Κυριακή δεν κρίνεται κανένα κόμμα και καμία κεντρική κυβέρνηση. Κρίνονται πολιτικές, νοοτροπίες και πρακτικές. Κρίνεται η δυνατότητα να υπάρχει ισχυρή ομάδα ανάληψης της Διακυβέρνησης της Ηπείρου. Κρίνεται ο βηματισμός της Ηπείρου για τα επόμενα χρόνια σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο. Καλούμε και όλες τις προοδευτικές και αριστερές δυνάμεις, τους συνδυασμούς και όλες τις δυνάμεις της οικολογίας και της εξέλιξης, να δώσουμε έναν κοινό αγώνα.
Μας συνδέουν κοινοί στόχοι και κοινές επιδιώξεις. Την ερχόμενη Κυριακή παίρνουμε την τύχη της Ηπείρου στα χέρια μας. Δεν μας περισσεύει κανείς. Κανείς δεν πρέπει να δηλώσει απών από το προσκλητήριο «ξεσηκωμού» των Ηπειρωτών για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε Μαζί το δρόμο που οδηγεί την Ήπειρο Μπροστά. Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε «φωνή» και πεδίο δράσης σε όλες τις δυνάμεις της δημιουργίας, της εξέλιξης, της προόδου και της οικολογίας.
Ο νέος κύκλος της ιστορίας του τόπου μας πρέπει να γραφτεί με καθαρές κουβέντες και ξεκάθαρους στόχους. Με Διαφάνεια, Αξιοκρατία και Δημιουργικότητα. Χωρίς πισωγυρίσματα, στείρες διαχωριστικές γραμμές, υπόγεια «ρεύματα» και διαδρομές.
Αυτό θέλουμε. Το Αξίζουμε και το Μπορούμε.
Βαγγέλης Αργύρης
Υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου
 ΠΗΓΗ:   www.epirusinfo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου