ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ:

iliochori@gmail.com


9 Νοε 2010

Καφε εστιατόριο στο χώρο της Σαρακατσάνικης Στάνης στο Γυφτόκαμπο.

Για την Σαρακατσάνικη Στάνη που υπάρχει στην περιοχή του Γυφτόκαμπου, έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενο δημοσίευμα. Αυτό όμως που παραλείψαμε να σας γνωρίσουμε είναι ότι στο χώρο της λειτουργεί και κατάστημα, καφε εστιατόριο, για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών τόσο του χώρου όσο και της ευρύτερης περιοχής. 
Το κατάστημα το διευθύνει η συγχωριανή μας Αθανασία Μπαλά και είναι ανοιχτό όλες τις ημέρες της εβδομάδας εκτός από Δευτέρα και Τρίτη.
Η αίθουσα του καταστήματος είναι αρκετά περιποιημένη και διαθέτει τζάκι και ξυλόσομπα που ζεσταίνουν το χώρο. Στους τοίχους υπάρχουν παλαιές φωτογραφίες με στιγμιότυπα από την καθημερινή ζωή των Σαρακατσαναίων ενώ στα ξύλινα δοκάρια της οροφής θα δείτε κρεμασμένα διάφορα κουδούνια που έβαζαν στα ζώα τους.
Η Αθανασία λειτουργεί αρκετά χρόνια το κατάστημα και είναι άψογη μαγείρισα. Μπορείτε να δοκιμάστε ανεπιφύλακτα τις παραδοσιακές πίτες της περιοχής, διάφορα φαγητά με κυνήγια (αγριογούρουνο, λαγό κλπ) καθώς επίσης και τον παραδοσιακό πατσά. Όλα καλομαγειρεμένα και με αγνά υλικά, συνοδευόμενα με τσίπουρο ή καλό κρασί ανάλογα με τη διάθεσή σας. 
Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα, το τηλέφωνο είναι το 6973873438.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου