ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ:

iliochori@gmail.com


8 Νοε 2010

Το "Αρχοντικό των Κήπων" στους Κήπους Ζαγορίου.

Οι Κήποι Ζαγορίου είναι ένα πανέμορφο χωριό, αμφιθεατρικά χτισμένο σ΄ ένα λόφο και απέχουν 39 χλμ από τα Γιάννενα. Χαρακτηριστικό του χωριού είναι τα πέτρινα γεφύρια και τα παραδοσιακά κτίσματα, που είναι αρμονικά δεμένα με το περιβάλλον. Στους Κήπους ο επισκέπτης θα βρει αρκετά παραδοσιακά και περιποιημένα καταλύματα καθώς επίσης και καταστήματα εστίασης με παραδοσιακή κουζίνα του Ζαγορίου.
Ένα από τα καταλύματα του χωριού είναι και ο ξενώνας «Αρχοντικό των Κήπων». Βρίσκεται στο πάνω μέρος του χωριού, με αποτέλεσμα ο επισκέπτης να απολαμβάνει απο 'κει την θέα σε όλο το χωριό και την γύρω περιοχή.
Είναι ένα αναπαλαιωμένο κτίριο το οποίο έχει διατηρήσει αναλλοίωτη την εξωτερική του μορφή καθώς και την αυθεντικότητα σε κάποια στοιχεία του εσωτερικού διάκοσμου όπως τοιχογραφίες, ροζέτες ταβανιών και δρύινες γρεντές.
Τα δωμάτιά του είναι πολύ περιποιημένα και έχουν διακοσμηθεί με πολύ μεράκι και σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του Ζαγορίου. Διαθέτουν τζάκι, μπάνιο, κεντρική θέρμανση, στήλες υδρομασάζ και τηλεόραση.
Στο ξενώνα σερβίρεται πλούσιο πρωινό με παραδοσιακά προϊόντα.
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η διαμονή σ΄ αυτόν τον ξενώνα, σας δίονουμε τα τηλέφωνα επικοινωνίας που είναι τα: 69455371609, 2653071030, 2651024871 και το email που είναι το info@arxontikokipon.gr

1 σχόλιο:

  1. Για το συγκεκριμένο αρχοντικό έχω να αναφέρω ό,τι αρχιτεκτονικά πρόκειται για ένα σπουδαίο αρχοντικό, με άψογη διακόσμηση, ωραίο πρωινό, υπέροχη θέα, αλλα δυστυχώς απαίσια φιλοξενία, αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του ιδιοκτήτη, αδιάκριτη συνεχής παρουσία, έλεγχος καθ'όλη τη διάρκεια της διαμονής μας. Πραγματικά πολύ κρίμα, για ενα καταπληκτικό κτίριο, σε ενα πανέμορφο τόπο.Μια οκταμελής παρέα απο τη Θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή