ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ:

iliochori@gmail.com


8 Νοε 2010

Οι περιφερειακές και δημοτικές εκλογές στο Ηλιοχώρι.

Ομαλά διεξήχθη και στο χωριό μας η χθεσινή ψηφοφορία για τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές. Στην διαδικασία συμμετείχαν με άψογο τρόπο οι συγχωριανοί μας που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του χωριού μας.
    Ήταν μια ευκαιρία, για όσους από μας  δεν μένουμε εκεί, να ανεβούμε στο χωριό και να βρεθούμε με άλλους συγχωριανούς μας.
Βρεθήκαμε αρκετοί λοιπόν στο καφενείο και στην πλατεία του χωριού κι ενώ οι μεγαλύτεροι συζητούσαν πίνοντας τα τσιπουράκια και τα κρασάκια τους,  ήταν ευκαιρία και για τα παιδάκια, που ήταν εκεί, να παίξουν στο χώρο της πλατείας κι έτσι ν' αντηχήσουν στο χωριό χαρούμενες παιδικές φωνές, που τόσο πολύ του λείπουν. 
   Σε ότι αφορά το αποτέλεσμα των εκλογών να σας ενημερώσουμε ότι για τον Δήμο Ζαγορίου, εκτός δεύτερου γύρου έμεινε ο σημερινός δήμαρχος Τύμφης Γιώργος Σουκουβέλος. Έτσι στο δεύτερο γύρο θα βρεθούν οι δήμαρχοι Ανατολικού και Κεντρικού Ζαγορίου, δηλαδή ο κ. Βασίλης Σπύρου και ο κ. Γαβριήλ Παπαναστασίου.
Στο χωριό μας ο κ. Σουκουβέλος έλαβε 31 ψήφους, ο κ. Παπαναστασίου 7 και ο κ. Σπύρου 28.
Για την Περιφέρεια Ηπείρου, οι συνδυασμοί του κ. Αλεξ. Καχριμάνη και του κ. Ευάγγ. Αργύρη, που πέρασαν στο δεύτερο γύρο, έλαβαν 42 και 5 ψήφους αντίστοιχα.
    Ο δεύτερος γύρος λοιπόν των εκλογών, που θα γίνει την επόμενη Κυριακή 14-11-2010, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να ξαναβρεθούμε και πάλι στο χωριό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου