ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ:

iliochori@gmail.com


5 Ιαν 2011

Το Προεδρείο και οι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Ζαγορίου.

Μετά από ψηφοφορία που διενεργήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του νέου ενιαίου Δήμου Ζαγορίου εξελέγη το Προεδρείο του, το οποίο έχει ως εξής: Πρόεδρος ο κ. Ευτύχιος Μαλανδράκης, Αντιπρόεδρος ο κ. Θωμάς Τσουπινάκης και Γραμματέας ο κ. Κώστας Ιγνατιάδης.
Πέραν τούτου, με απόφαση του Δημάρχου κ. Γαβριήλ Παπαναστασίου ορίστηκαν δύο θεματικοί και τρεις τοπικοί Αντιδήμαρχοι. Συγκεκριμένα θεματικοί Αντιδήμαρχοι ορίστηκαν οι κ. Αγγελική Αγγέλη και ο κ. Γιάννης Παπαχρήστος ενώ  τοπικοί, για καθέναν από τους τρεις συνενούμενους Δήμους Κεντρικού Ζαγορίου-Ανατολικού Ζαγορίου και Τύμφης, ορίστηκαν αντίστοιχα οι κύριοι Σωτήρης Ζαμπακόλας, Θεόδωρος Καραβασίλης και Δημήτρης Καρβούνης.
Τα πρόσωπα λοιπόν αυτά, μαζί με τον Δήμαρχο, επιφορτίσθηκαν με την ευθύνη της συγκρότησης και την ομαλή λειτουργία του νέου μας Δήμου, σύμφωνα με τις διατάξεις του "Καλλικράτη" και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους, γιατί αυτό θα είναι  σίγουρα προς όφελος της περιοχής του Ζαγορίου, των μόνιμων κατοίκων του αλλά και όλων των επισκεπτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου